Looduspiltnikku tunnustati loodussõbra tiitliga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loodusfotograaf Ingmar Muusikus
Loodusfotograaf Ingmar Muusikus Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel reedel peetud Eesti looduskaitse seltsi jõulukonverentsil anti välja Aasta loodussõbra tiitel. Sedakorda oli tiitlisaajaid kaks – kirjanik Juhani Püttsepp ja Järvamaa looduspiltnik Ingmar Muusikus.

Looduskalender.ee veebileht vahendab, et mõlemad mehed on sammunud risti-põiki läbi Eesti. Alates tänavu veebruarist ilmub neilt Eesti Vabariigi 100. juubeliks lugudesari koos piltidega “Eesti rahvusmaastikud”. Lugeda saab neid lugusid igal nädalal Maalehest ja Eest looduskaitse seltsi kodulehelt. Konverentsil kuulutati välja ka Aasta loom 2018 ning sedakorda valiti selleks ilves.

Jõulukonverentsil said ELSi tänukirjad seltsi auliikmed Rein Maran, Heino Mardiste ja Ülo Niisuke. Hea koostöö eest seisukohtade kujundamisel Rail Balticu teemadel said tänukirjad 101 Kirja autor Toomas Kiho, Eesti Geograafia Seltsi president Mihkel Kangur ja Eesti Loodusuurijate Seltsi esindaja Toomas Tiivel. Loodusharidustöö eest noortega tänati Piret Eensood ja seltsi Narva osakonna juhti Nadežda Tšerkašinat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles