Uhked kivimüürid leiavad koha pulmapaigana

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on vesiveskist alles vaid varemed, mida on üritatud aeg-ajalt konserveerida. Enne pensionile minekut teen sellest veskist veel ühe pildi, kuid praegust kulgu arvestades võib juba oletada, milline see olla võiks... 2014
Praegu on vesiveskist alles vaid varemed, mida on üritatud aeg-ajalt konserveerida. Enne pensionile minekut teen sellest veskist veel ühe pildi, kuid praegust kulgu arvestades võib juba oletada, milline see olla võiks... 2014 Foto: René Viljat

Linnakärast eemal asuvate uhkete maa-või paekivist hoonete või müüride omanikel on võimalus korda saata heategu ning samas müüride säilitamisel rahalist tuge saada. Eeldusel, et nad lubavad oma territooriumil maha pidada pulmapeo.
 

Kivimüüride taastamisega tegelev ettevõte Maakivist vahendab oma blogis ühe pruutpaari soovi pidada maha pulmad uhkete maa-või paekivist müüride vahel.

Selgus, et kuigi pruut on ka ise sobivaid linnakärast eemal asuvaid hooneid või kivimüüre otsinud, pole ta neid seni leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles