Hobikoka retseptiraamatule saab veel kolm päeva hoogu anda

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Valli Järve

Türil elav ja Türi toimetulekukoolis kokana töötav Valli Järve plaanib oma aastakümnete jooksul kogutud küpsetiste ja hoidiste retseptid raamatusse koondada ning selle Eesti vabariigi 100. juubeli eel ka üllitada.

Ühisrahastusplatvormi Hooandja abil kogubki ta nüüd toetust, et retseptiraaamt välja anda. Veidi enam kui 2500 eurot on vajalik, et raamat „Hoidistest küpsetisteni läbi aegade“ kujundada, küljendada, trükiks ette valmistada ning OÜ Saarakiri kirjastuses trükkida.

Valli Järve ise ütleb, et toiduvalmistamine ja uute retseptide katsetamine on tema jaoks nii töö kui ka hobi.

Tagasi üles