Orienteeruja ja suusataja võivad saada Järvamaa parimateks sportlasteks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türilt pärit Evely Kaasiku, üks Eesti tipporienteerujaid, on mitmekülgne ja särav noor naine. Orienteerumise kõrvalt käib ta koolis ja töötab lausa kahe koha peal.
Türilt pärit Evely Kaasiku, üks Eesti tipporienteerujaid, on mitmekülgne ja särav noor naine. Orienteerumise kõrvalt käib ta koolis ja töötab lausa kahe koha peal. Foto: Dmitri Kotjuh

28. detsembri südaööl lõppes 2017. aasta parimate sportlaste ja võistkonna  valimine. 14 päeva  jooksul kujundati hääletuse teel spordisõprade, spordiorganisatsioonide ja Järvamaa spordiliidu juhatuse arvamuste alusel lõppenud aasta Järvamaa parimate sportlaste pingeread.

 

Spordisõprade osalus hääletusel oli  aktiivne. Spordifännid andsidoma soosikute  toetuseks 467 häält. Parimaks valiti naistest orienteeruja Evely Kaasiku ja meestest suusataja Kaarel Kasper Kõrge, noortest Johanna Ilves ja Jarmo Kaasiku ning võistkondadest anti kõige rohkem hääli Paide linnameeskonnale.

Spordiorganisatsioone osales see aasta parimate valimisel 28. Parimate hääletus oli tasavägisem ja kattus enamikus spordiaktiivi arvamusega ehk naistest eelistati Kaasikut, meestest Kõrget, kuid näiteks noortest suusatajat Kaidy Kaasikut ja vibulaskjat Robin Jäätmat. Võistkondadest kuulus kõige rohkem toetushääli Paide spordikeskus 3 × 3 korvpallivõistkonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles