Ministeerium kutsub märkama vabatahtlikke

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Siseministeerium

Siseministeerium soovib tunnustada siseturvalisuse vabatahtlikke ja neid toetavaid ettevõtteid, asutusi, ühinguid ja eraisikuid. Kandidaate saavad esitada kõik Eesti inimesed ja organisatsioonid hiljemalt 22. jaanuariks.

„Abipolitseinikud, vabatahtlikud päästjad ja merepäästjad panustavad vabast tahtest oma isiklikku aega selleks, et Eesti oleks turvalisem koht. Nad teevad kogukonnas järjepidevat tööd, märgates abivajajaid, aidates päästa inimesi tuleõnnetusest või uppumisest ja hoides ära kuritegusid. Nende roll on asendamatu ja tänu neile on Eesti turvalisem kui kunagi varem,“ ütles siseminister Andres Anvelt. „Samamoodi kutsun üles tunnustama vabatahtlike toetajad, kes on andnud vabatahtlikele kasutamiseks ruume ja tehnikat, aidanud läbi viia õppusi, panustanud vabatahtlike töösse rahaliselt või oma isikliku ajaga,“ lisas minister.

Ettepanekuid oodatakse neljas kategoorias:

- aasta vabatahtlik päästekomando või reservpäästerühm,

- aasta vabatahtlik merepäästeühing,

- aasta abipolitseinike rühm,

- aasta siseturvalisuse vabatahtlike toetaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles