Kool kinnitab: teibitud korvpallilaud pole ohtlik

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teibitud korvpallilaud Paide ühisgümnaasiumi võimlas.
Teibitud korvpallilaud Paide ühisgümnaasiumi võimlas. Foto: Märgatud Paides /Facebook

Sotsiaalmeedias levib foto, kus on näha tagantpoolt teibitud korvpallilauda ja selle all istuvaid lapsi. Kool kinnitab, et midagi ohtlikku olukorras pole.

Järva Teataja järelepärimisele vastasid Paide ühisgümnaasiumi direktor Kersti Laastau, majandusjuht Arne Palitser ja õpetaja Andres Siilak.

Nende selgitusel on foto tehtud võimla külgseinas asuvast abikorvist, mida kasutatakse visete harjutamiseks, kuid ohtliku olukorraga tegemist pole, sest korvpallilaua kandekonstruktsiooni ei ole parandatud. "Korvpalli tagalaua kinnitusteks on kett ja raudkonstruktsioon. Korvpallikorvi laua vertikaalasendi stabiliseerimiseks on õpetaja paigaldanud kaks puidust latti, millel ei ole kandefunktsiooni. Latid aitavad lauda hoida täpses asendis. Teipi kasutati enne poltide paigaldamist. Teip eemaldatakse," on kirjas kooli saadetud vastuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles