Jõuluvana maja koliti lastele lähemale

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maarit Nõmm/ Paide linnavalitsus

Paide keskväljakul lapsi rõõmustanud jõulumajake rändab edasi Tarbja lasteaeda. Mõte majake lastele kinkida tekkis Paide piirkonnajuhil Kulno Kleinil, kui nägi müügikuulutust. Majakese soetamist lasteaiale toetasid ka mitmed ettevõtted, kirjutab Paide linna koduleht.

"Jõuluvana maja keskväljakul kuulub Arctic Finland House OÜ-le, kes juba teist aastat meile oma toodangut laenab. Kuna see majake valmistas lastele palju elevust ja rõõmu, tekkiski mõte see toetajate abiga päriseks osta. Tänase seisuga on õla alla pannud kuus ettevõtet, mille eest oleme väga tänulikud," rääkis Klein. "Ka kool-lasteaia direktorile Margit Sillutale mõte väga meeldis, et lapsed saavad õuealale toreda mängumaja."

Jõuluvana maja oli advendiajal üles seatud ka Türi kesklinna pargis, kevadpealinn seda siiski pühade möödudes seda maha ei müünud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles