Järvamaa teedel patrullib kunagisest missioonisõdurist eksvallavanem

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Rahula tuli Vändra vallavanemaks kaitseväest, ta on osalenud sõjaväepolitsei rühmaülemana missioonil Kosovos. Uus töökoht on Lääne prefektuuri Paide politseijaoskonnas, põhitöö kõrvalt saab Rahula olla Põhja- Pärnumaa vallavolikogu liige.
Jaanus Rahula tuli Vändra vallavanemaks kaitseväest, ta on osalenud sõjaväepolitsei rühmaülemana missioonil Kosovos. Uus töökoht on Lääne prefektuuri Paide politseijaoskonnas, põhitöö kõrvalt saab Rahula olla Põhja- Pärnumaa vallavolikogu liige. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pärnu Postimees võttis nõuks uurida välja oma maakonna haldusreformi eelsete vallavanemate saatuse, kes ja kuhu tööle on saanud. Selgus, et vähemalt üks Pärnu endisestest omavalitsusjuhtidest leidis rakendust Järvamaal Paide politseijaoskonnas patrullpolitseinikuna. 

See mees on Vändra viimane vallavanem Jaanus Rahula.

Rahula on lõpetanud sisekaitseakadeemia ja töötanud kaitseväes õhuseiredivisjonis, olnud piirivalves ja osalenud sõjaväepolitsei rühmaülemana Kosovos. Seepärast pole imestada, et tema uus ametikoht asub politseis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles