Parim töökollektiivijuht ähvardab jääda väljakuulutamata

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi valla eelmise aasta parim töökollektiivijuht Konesko AS Türi-Alliku logistikakeskuse juht Rain oja
Türi valla eelmise aasta parim töökollektiivijuht Konesko AS Türi-Alliku logistikakeskuse juht Rain oja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Veel nädalapäevad kestvale Türi valla parimate ettevõtjate tunnustamisele on esitatud üsna mitmeid kandidaate, kuid parima töökollektiivijuhi kategooriasse seni veel mitte ühtegi.

Türi valla ettevõtluskonkursi korraldamise eest seisev arendusjuht Üllar Vahtramäe sõnas, et jaanuari algul väljakuulutatud valla ettevõtluskonkursile on taotlusi saadetud juba üsna palju. „Kahe käe sõrmede jagu kohe kindlasti ja kui nüüd saabuks kasvõi ükski taotlus ka parimale töökollektiivijuhile, saaks parimaid nimetada kõigis kategooriates,” täpsustas ta.

Vahtramäe ei usu, et vallas pole ühtegi oma töötajatele silma paistnud töökollektiivijuhti. Nii loodab ta, et konkursi kõpuni jäänud nädalapäevade jooksul märkavad töötajad neid samamoodi esile tuua nagu tegid seda eelmine aasta Konesko AS Türi-Alliku logistikakeskuse töötajad. „Kui aga tänavu tõesti ühtegi taotlust ei tule, siis jääb töökollektiivijuht välja andmata. Midagi pole teha ja nii lihtne see ongi,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles