Pakkumine ekstreemsuse armastajatele: sõida kevadise suurveega Jändja paisust alla ja saad auhinna

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi-Tori kiirlaskumine
Türi-Tori kiirlaskumine Foto: Kuido Saarpuu

14. aprillil stardib Veskisillalt järjekordne Türi-Tori kiirlaskumine. See on kevadise suurveega Pärnu jõel korraldatav aerutamismaraton sportlastele ja veematkajatele kanuude, süstade, raftide ja teiste inimjõul liikuvate ujuvvahenditega.

 

Türi valla sotsiaalmeedias on üleval jutuajamine võistluse korraldaja Koit Rauaga. Huvitava väljakutse toob võistlejatele tänavu ka Jändja pais. „Kõik süsta- või kanuusõitjad, kes laskuvad maratoni käigus Jändja paisust alla selg ees, ja jätkavad maratoni ilma paadist väljumata (eskimopööre on lubatud), saavad eriauhinna. See ei ole kohustuslik aga mõned sõitjad on arvanud, et Eesti jõed on liiga lahjad, pakume neile siis pisikese sportliku lisaväljakutse,“ ütles Raud.

Loe edasi siit!

Kiirlaskumisel on valida 78 (Veskisilla–Tori, algus vastavalt võistlusklassile kl 7 või kl 8) ja 47 kilomeetrit pika (Kurgja–Tori, kl 10) distantsi vahel. Kirjapanek on alanud. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles