Arenduskeskus kutsub vabaühenduste juhte koolitusele

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Puusepp
Katrin Puusepp Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Vabaühenduste juhtidele avaneb võimalus osaleda veebruarist juunini arenguprogrammis, mille läbi saada veelgi teadlikumaks nii rahaasjades kui ka kommunikatsioonis.

Järvamaa arenduskeskuse juht Katrin Puusepp andis teada, et 15. veebruarist alustavad nad vaaühenduste juhtide, liikmete ja aktiivsete inimeste koolitamist arenguprogrammis. „Programm on suunatud kõigile, kes soovivad ja tahavad veelgi enam kaasa lüüa ja arendada oma organisatsiooni, kus nad tegutsevad. Ühest organisatsioonist saab arenguprogrammis osaleda kuni kaks inimest,” täpsustas ta.

Arenguprogramm koosneb viiest moodulist, mis toimuvad veebruarist juunini, reeglina üle nelja nädala neljapäeviti Paides. Koht on iga kord erinev ning toimumise koha anname osalejatele eelnevalt teada e-posti teel. Edukaks lõpetamiseks peab osalema vähemalt neljas moodulis.

Ajakava ja teemadega saab tutvuda siin

Vabaühenduste liikmete arenguprogrammis on osalustasuks 35€, mis sisaldab koolitusmaterjale ja toitlustust. Programmis osalemiseks tuleb end registreerida hiljemalt 8. veebruariks. Registreerida saad ennast siin

Rohkem infot SA Järvamaa Arenduskeskuse kodulehelt http://jarva.kovtp.ee/arenguprogramm-2018

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles