Vabatahtlikud korraldavad 112-päeva puhul paraadi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Türi vabatahtlik tuletõrje ühing

Pühapäeval, 11. veebruaril tähistatakse rahvusvahelist 112-päeva. Selle käigus korraldab Türi vabatahtlik tuletõrje ühing Lõuna-Järvamaal tehnikaparaadi.

Vabatahtlike päästetehnikat koguneb paraadile neljast komandost – Imaverest, Kabalast, Oisust ja Väätsalt kokku üheksa masinat. Juba eelmistel paraadidel nähtud masinate kõrval osaleb sel aastal ka kaks "uut" masinat. Väätsa komando sai eelmisel aastal endale valla ja kohalike inimeste/ettevõtjate ning Türi VTÜ toel Rootsist kustutusauto Scania. Oisu komando toob paraadile värskelt lahinguvalmis seatud paakauto Scania, mille päästeamet eelmise aasta lõpus vabatahtlikele eraldas. Võimalusel liitub paraadiga ka Paide ja Türi kutseline päästemeeskond, samuti politsei ja kiirabi tehnika.

Paraadi peatuspunktid on Väätsa rahvamaja juures, Türi kesklinna parklas, Taikse rahvamaja, Oisu rahvamaja, Kabala rahvamaja ja Imavere rahvamaja parklas. Paide linna läbib kolonn plaaniga Pärnu tänav, kesklinn, Tallinna tänav, Pärnu-Rakvere maantee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles