Pakane võimaldab taas liuvälju rajada

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Türi spordiklubide liit

Talvisemaks läinud ilm ei võimalda mitte ainult suusaradu, vaid ka liuvälju rajada.

 

Nii alustati töönädala alguses liuvälja rajamist näiteks Türi ühisgümnaasiumi kõrvale, kusjuures liuväljameistritele tuli appi ka kohalik Türi päästekomando. Asjaosalised lootsid, et saavad liuvälja valmis reedeks.

Liuväljade rajamisest kirjutasime ka aasta esimese külmalaine ajal jaanuari keskel. Türi spordiklubide liidu tegevjuht Tanel Viljat ütles toona, et ühisgümnaasiumi juures asuvat platsi on nad veega kastnud juba mitu päeva ja nädalavahetuseks peaks jää olema sedavõrd paks, et uiskudega peale minna.

Samuti rajati siis liurada Türi tehisjärvele.

Paide linnavalitsuse avalike suhete peaspetsialist Maarit Nõmm ütles siis, et Paides on varem liuväli olnud Lai 33 korvpalliplatsil ja ka tänavu on plaan koos päästjatega plats jääga katta. Nüüd on Paide päästekomando pealik Geimo Eesmäe sõnul asjad sellised, et nad on tulevast liuvälja juba mitu päeva kastnud. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles