«Kodutunne» alustab täna uut hooaega saatega Viisu perest

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodutunde» ehitusmeeskond paigaldab kortermaja vastremonditud kööki Baltesti mööblit. Episoodi jäädvustab saate tarvis operaator Laur Lugima.
«Kodutunde» ehitusmeeskond paigaldab kortermaja vastremonditud kööki Baltesti mööblit. Episoodi jäädvustab saate tarvis operaator Laur Lugima. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna alustab Kanal 2 heategevussaade «Kodutunne» uut hooaega, mis filmiti mõned nädalad tagasi Paide linnas Viisu külas Marina Mazantseva juures.

«Kodutunde» saatejuht Signe Lahtein ütles hooaja avasaate tutvustuses, et Marina elu on  olnud nagu filmistsenaarium. «Marina on küll see naine, kelle puhul jumal on vist arvanud, et tema õlgadele võib kõik raskused panna,» ütles ta.

Mazantseva elab usus, et ta ema müüs ta 15aastaselt mehele maha. Ta on saanud suhetes meestega tunda karmi kätt ning oma kooselu ka lahutanud. 37aastane naine on sünnitanud üheksa last ja kaks neist kahjuks ka matnud. Laste kasvatamisel on tal tulnud silmitsi seista nii tõsiste tervisemuredega kui ka kooliprobleemidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles