Maakondlikku bussiliini pikendati Araveteni

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Albu valla inimeste paremaks teenindamiseks otsustas Albu Vallavolikogu 23. märtsi istungil aastal 2017, et teeninduspunkt tuleb Aravetele. Et Albu piirkonna inimesed paremini Aravetele pääseks, pikendab Järvamaa Ühistranspordi keskus (JÜTK) alates 1. märtsist Araveteni liini nr 40, mis seni alustas Ahulast ja sõitis läbi Järva-Madise ja Albu Aegviitu ja tuldud teed tagasi.

JÜTKi tegevdirektor Harri Lepamets ütles, et buss on käigus teispäeviti ja reedeti, jõuab Aravetele kell 16.15 ja alustab sealt teekonda tagasi kell 17 ehk inimestel jääb 45 minutit aega käia poes, teeninduskeskuses või pangaautomaadist raha võtmas. „Teisipäeviti saab Albust Aravetele ka õpilasliiniga, mis väljub Albust kell 14.30 ja on Aravetel kell 15, ja samal päeval saab Aravetelt Albu poole sõita ka kell 17," täpsustas Lepamets. Teispäeval võtab Aravetel vastu ka perearst.

Uuri lisa Järva valla kodulehelt siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles