Italiano Pasta & Pizza omanik: toidukoha tegemise otsust ma ei kahetse, algus on olnud plaanipärane

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimased nädal aega on Mäekülas olnud avatud uus kohvik Italiano Pasta & Pizza. Tegemist on suuresti pereettevõtmisega, seega lööb toidutegemises kokana kaasa ka koha eestvedaja Peeter Tuiman.
Viimased nädal aega on Mäekülas olnud avatud uus kohvik Italiano Pasta & Pizza. Tegemist on suuresti pereettevõtmisega, seega lööb toidutegemises kokana kaasa ka koha eestvedaja Peeter Tuiman. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türil Pizza&Pasta pole viimase aasta jooksul ainus Järvamaal avatud toidukoht, kus katsetatakse pereäri formaati. 2017. aasta pühade eel avas Tallinna–Tartu maantee ääres Mäekülas sealse kõrtsiga samas hoones kohvik Italiano Pasta & Pizza.

 

Toitlustuskoha eestvedaja Peeter Tuiman tunnistas, et nende lootus leida maanteel sõitjatest kliente on mõneti täitunud. „Toidukoha tegemise otsust ma ei kahetse, algus on olnud plaanipärane,“ sõnas ta. „Mõnel päeval on vaikne, mõnel teisel päeval on aga tegevust hommikust õhtuni. Nädalavahetusteti on ikka näha, et inimesed on rohkem liikumas. Eks jaanuar-veebruar ole toitlustusäris kõige raskem kuu. Meie naabrid, Põhjaka restoran näiteks pole veebriaris üldse lahti.“

Italiano Pasta & Pizzas töötab praegu kolm inimest, suvel tõenäoliselt võetakse tutvusringkonnast abitööjõudu ka juurde. Kui praegu on seal oma perekonnast rakkes vaid Peeter Tuiman ise, siis esimestel nädalatel olid tal abis ka teised pereliikmed. „Oma toidukohaga alustamiseks andis perekonna toetus kindlasti väga indu juurde. Ega see lihtne selle koha avamine ei olnud,“ nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles