Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2017/12/29/7446485t1haeb2.jpg)
Türil Pizza&Pasta pole viimase aasta jooksul ainus Järvamaal avatud toidukoht, kus katsetatakse pereäri formaati. 2017. aasta pühade eel avas Tallinna–Tartu maantee ääres Mäekülas sealse kõrtsiga samas hoones kohvik Italiano Pasta & Pizza.
Toitlustuskoha eestvedaja Peeter Tuiman tunnistas, et nende lootus leida maanteel sõitjatest kliente on mõneti täitunud. „Toidukoha tegemise otsust ma ei kahetse, algus on olnud plaanipärane,“ sõnas ta. „Mõnel päeval on vaikne, mõnel teisel päeval on aga tegevust hommikust õhtuni. Nädalavahetusteti on ikka näha, et inimesed on rohkem liikumas. Eks jaanuar-veebruar ole toitlustusäris kõige raskem kuu. Meie naabrid, Põhjaka restoran näiteks pole veebriaris üldse lahti.“