Türil näeb peagi õnnelikke tulpe

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulbipäevade korraldaja Reelika Marrandi
Tulbipäevade korraldaja Reelika Marrandi Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Märtsi lõpus toimuvaid kaheksandaid tulbipäevi tahtis korraldaja lihtsalt nimetada õnnelikeks ja tuua seekord näitusele kingitusena EV100 puhul poole rohkem ehk sada tulbisorti.

Tulbipäevade korraldaja Reelika Marrandi sõnas, et õnnelikeks ajendas teda seekordseid tulbipäevi nimetada numbri kaheksa imeline vägi. „Ilus number ju kaheksa, Hiinas lausa õnne number ning kõige täiuslikum number. Mullegi ju tähenduslik ja kas pole siis tore teha seekordseid tulbipäevi selles toredas õnnelikus tundes. Rääkimata vanasõnast, mis ütleb ju, et kui tahad olla terve elu õnnelik, siis hakka aednikuks,“ lausus ta.

Nii püüdis Marrandi seekordset õnnelikust esile tuua ka loengutes ja töötubades. Juhust ei maksa näha ei sellest, et loengut tuleb pidama Õnne nimeline naine ega selleski, et loengu teemaks on stressivaba aiandus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles