«Avastusjaht» viib noored paariks tunniks Paidesse seiklema

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune «Avastusjaht» Paides toimus jalgratastel.
Mullune «Avastusjaht» Paides toimus jalgratastel. Foto: paide linna noortevolikogu

Pühapäeval toimub Paides ja selle lähiümbruses Paide linna noortevolikogu teise koosseisu korraldatav «Avastusjaht», mis meelitab välja liikuma ja seiklusrikkalt aega veetma 18 võistkonna jagu noori.

Üks «Avastusjahi» korraldajaid Johanna Tuisk ütles, et noortevolikogu korraldab seiklusmängu juba teist aastat. «Mullu liikusid noored ringi ratastel. Algselt plaanisime sel moel liikuda ka tänavu, kuid ilmad viskasid väikse vimka ja nüüd oleme plaaninud, et võistkonnad liiguvad punktist punkti jalgsi,» selgitas ta.

«Avastusjahil» on ligi 30 kontrollpunkti, mida mängijad kaardi abil otsivad. Iga kontrollpunkti läbimise eest saab teatud arvu punkte. «Mida kaugemal mängu jooksul ära käiakse, seda rohkem saab punkte. Mõnes peatuspaigas on meil ette valmistatud ka ülesanded, mille täitmisel teenib võistkond punktilisa,» kirjeldas Tuisk võistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles