Läbikülmunud pinnas rikkus plaanid: Türi tehisjärve äärde kerkiva rannajalgpalliväljaku ehitustööd jäid toppama

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Eelmisel aastal tekkis Tanel Viljatil ja Rasmus Romandil mõte rajada Türile maakonna esimene rannajalgpalli väljak. Kaevetöödega plaaniti algustada täna, tehti ka algust, kuid selgus, et pinnas on siiski liiga külmunud ja töö jäi pooleli.

 

„Kuna oleme ise aktiivselt juba neljandat hooaega BSC Türi meeskonnaga osalenud Eesti rannajalgpalli esiliigas ja arenemise jaoks treeningvõimalused puudusid, siis otsustasime endale väljaku ehitada,“ selgitas Viljat. „Lisaks oleks nõnda võimalus seda spordiala populariseerida ja pakkuda Türi valla ja loomulikult kaugema kandi noortele uusi võimalusi.“

Väljakut haldab ja hooldab BSC Türi MTÜ, kuid see on kasutamiseks mõeldud kõigile Türi valla inimestele. Platsi heakorra eest vastutavad kõik kasutajad ise. Peale meie BSC Türi trenniaegade platsil rohkem piiranguid pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles