Laupa kooli viiendikud võitsid õpioskuste olümpiaadi

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupa põhikooli võistkond
Laupa põhikooli võistkond Foto: Erakogu

Naistepäeval toimus Türil Järvamaa viiendate klasside õpioskuste olümpiaad, millel olid parimad Laupa põhikooli õpilased.

Türi põhikooli õppealajuhataja Ülle Tammela andis teada, et 8. märtsil Türi põhikoolis toimunud Järvamaa viiendate klasside õpioskuste olümpiaadil osales 12 võistkonda.

„Õpioskuste olümpiaadi võitis Laupa põhikooli võistkond koosseisus Heidi Krik, Andreas Kase, Karl Lehis ja Helis Ella. Õpilaste juhendaja on õpetaja Kerli Rhede,” lausus ta.

Teise koha saavutas Järva- Jaani gümnaasium kooseisus Diane Paju, Lisette Saat, Markus Raigla, Timur Arusaar. Kolmandat-neljandat kohta jäid jagama Türi põhikooli Vc klassi võistkond Lisette Mättas, Mia Jasson, Kristella Kärner, Hubert Luste ja Paide gümnaasiumi võistkond Laura- Lisanna Nurmsalu, Robert Milan Kotjuh, Andre Priks, Maarja Liis Rüütel.

Üritust rahastas Haridus- ja Teadusministeerium. „Suured tänud toetuse eest ka ettevõttele Eesti Pagari ja kauplusele „Õige Magus“,” lisas Tammela.

Vabariiklikul olümpiaadil esindab sügisel maakonda Laupa põhikool.

Haridus- ja Teadusministeerium
Haridus- ja Teadusministeerium Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles