Maainimesed võiksid saada bussi peatusesse tellida

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on loo juures illustratiivne
Foto on loo juures illustratiivne Foto: Postimees

Riigikogu maaelukomisjonis kõneldi maapiirkondades paindliku bussiliikluse korraldus, ühe ettepanekuna nähti eelmüügist ostetud pileti puhul nõudepeatuse võimalust, et inimesed saaksid soovi korral bussi peatust tellida.

Riigikogu maaelukomisjonis toimunud arutelul keskenduti maapiirkondade bussiliikluse läbimõeldud korraldamisele nii liiklusskeemide kui ka teenuse kättesaadavuse seisukohalt.

Maaelukomisjoni esimehe Aivar Koka sõnutsi sõnul oleneb bussiliiklusest maapiirkondades elavate inimeste igapäevane elukorraldus, millesse on toonud olulised muudatused läbiviidud haldusreform. Seda asjaolu arvesse võttes nähti ühe ettepanekuna võimalust maapiirkondade paindliku bussiliikluse korraldamist. „Tänastel toimivatel kaugliinidel tuleb luua eelmüügist ostetud pileti puhul nõudepeatuse võimalus, et inimesed saaksid soovi korral bussi peatust tellida. Jõudsime nõudepeatuse soovide esitamise küsimuses kokkuleppele ja sellest tuleb teavitada maanteeametit, kes siis vedajatega koostöös ka lahenduse leiavad,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles