Graanul Invest ostis metsaettevõtte

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Graanul Invest koostootmisjaam ja puidugraanulitehas Imaveres
Graanul Invest koostootmisjaam ja puidugraanulitehas Imaveres Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja
  • Tehing vajab konkurentsiameti heakskiitu

Graanul Investile kuuluv valdusfirma OÜ Graanul Mets ostab OÜ-lt Eremka Karo Metsa 50protsendilise osaluse, omandades tehingu tulemusel ettevõtte täisosaluse.

OÜ Graanul Mets ja OÜ Eremka sõlmisid kolmapäeval ostu-müügilepingu, millega OÜ Graanul Mets ostis Eremkalt 50-protsendilise osaluse Karo Metsas. Tehingu tulemusena saab Graanul Metsast 100-protsendiliselt Karo Metsa omanik, teatas Graanul Invest.

Tehing vajab konkurentsiameti heakskiitu. Graanul Invest plaanib tehinguga tugevdada OÜ Karo Mets kapitalibaasi tulevaseks kasvuks nii ülestöötamise turul kui ka kinnistute ostuturul.

Karo Mets on Kesk- ning Lääne-Eestis tegutsev metsaettevõte. Ettevõtte igapäevases tegevuses olulisi muudatusi teha plaanis ei ole.

Eremka juhatuse liige Runo Ruubeli sõnul on oluline, et Karo Mets saaks kasvada ja tänane kapitalibaas ammendas ettevõtte võimalused kasvuks. Koostöö Graanul Invest grupiga on Ruubeli sõnul olnud positiivne ja koostöö jätkub Eremka tasemel ka pärast Karo Metsa osaluse müüki.

Graanul Mets on Graanul Invest grupi metsaettevõtteid ühendav ettevõtte, millel on osalused ka Valga Puus ja Roger Puidus. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles