Viraksaare küla saab ühisveevärgi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

AS Paide Vesi alustab sel suvel Viraksaare külas ühisveevärgi rajamist, mis seal seni on puudunud. Hetkel on käimas projekteerimine.

Ettevõtte juhatuse liikme Tarmo Vaheri sõnul toimuvad tööd kahes etapis."Esimese etapina paigaldame survetrassid Paide-Nahkmetsa teele ehk Prääma külast Viraksaareni. Ehitus algab plaanide järgi augustis. Teises etapis ehitame välja Viraksaare kinnistutele liitumispunktid, need tööd peavad valmima järgmise aasta juuli lõpuks," selgitas Vaher.

Linnapea Priit Värgi sõnul on vee- ja kanalisatsioonisüsteemi Viraksaarde oodatud ammu. "Viraksaare on üks neist küladest, kus elanikkond aasta-aastalt kasvab ning endine suvilate piirkond on järjest enam muutumas elamupiirkonnaks ning seepärast on vajalik ka korralik veevärk. Nii saame nende elutingimusi kaasajastada ning loodetavasti meelitab see sammuke järjest enam noori peresid kolima Paidesse Viraksaarde, et sinna oma kodu rajada. Ühtlasi palun külaelanikelt kannalitkkust, et eesootavad kaevetööd kahel järjestikusel aastal kedagi ei morjendaks," kommenteeris Värk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles