Järvakad valmistuvad talgupäevaks usinalt

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Teeme ära" talgud Laupal
"Teeme ära" talgud Laupal Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja
  • Seekordne talgupäev toimub 5. mail

Eelmise nädala seisuga oli tänavu mais toimuvale "Teeme Ära!" talgupäevale registreerunud erinevas eesti paigas juba üle 500 talgu. Järvamaal on teada antud enam kui kolmekümnest talgupaigast.

Kui veel nädal tagasi oli "Teeme Ära!" korraldusmeeskonna kinnitusel kirja pandud 309 talgut, siis pühapäevase seisuga on neid juba 525 ja neid lisandub pea iga päevaga.

Järvamaalt on kirja pandud näiteks trepikoja värvimise talgud, erinevad heakorratööde talgud, mille käigus plaanis korrastada parke ja bussipeatusi jne.

"Teeme Ära!" talgupäev on kümnete tuhandete eestimaalaste igakevadine suursündmus, et tulla kokku ja teha üheskoos ära kodupaiga kõige olulisemad tööd. Talgute registreerimine talguveebis algas 15. märtsil ning stardipakettide laialisaatmine ja talguliste kirjapanek saavad hoo sisse 5. aprillist. Seekordne talgupäev toimub 5. mail.

Eelmisel aastal korraldati üle Eesti kokku 2130 talgut, millest võttis osa 52 650 inimest ehk neli protsenti eestimaalastest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles