Kihli krossiradadel peeti eeskujulikku motopidu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile Kihli motokeskuses olnud «Kevadpealinn Türi 2011» motokrossil sai kihutamas näha nelja riigi motosportlasi.

Peale kohalike sõitjatel olid stardis veel Läti, Venemaa ja Soome sportlased, kokku kaheksas masinaklassis ligi 140-150 võistlejat. Järvakate paremate tulemuste eest hoolitses Roosna-Alliku motoklubi sõitja, 65cc masinaklassis startinud Kristo Tarasov, kes enda esimese sõidu võitis, teises oli teine ja üldkokkuvõttes samuti teine.

Lisaks krossirajale kees kohapeal elu ka mujal motokompleksis: autota huvilisi transportis võistlusele uudsena tasuta motobuss, sai osta motovarustust ja fännikaupa ning oli olemas ka toitlustusala.

Korraldajate sõnul leidsid tee krossile üles hulgaliselt pealtvaatajaid. Krossi direktor Kaspar Tammisti sõnul müüdi esimesed piletipatakad läbi ning tuli juurde tuua lisapääsmeid. «Kuigi täpseid arve veel ei tea, peaksid võistlejate ja pealtvaatajate esialgsed arvud andma põhjuse rahuloluks,» ütles ta. «Ka ilmaga meil vedas, rada väga ei tolmanud- saime sõitude vahepeal selle kastmisega hakkama.» (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles