Populaarseim toetusmeede tegi läbi muudatused

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tavapäraselt tuleb kogukondadel esitada aprilli alguseks taotlused, et saada oma ettevõtmistele rahalist toetust kohaliku omaalagatuse programmist. Sel aastal on taotluste esitamise tähtaeg kuu hilisem.

Millised on taotluse tingimused sel aastal, saab juba lähemalt teada infopäeval 11. aprillil  kell 14-16 Järvamaa Keskraamatukogu III korruse seminari ruumis, Lai tn. 33 Paide.

Infopäeval tutvustatakse programmi nõudeid taotlejale, taotlusele ja tegevustele ning  vaadatakse koos üle taotlusvormide täitmine. Infopäev on tasuta.

Infopäevale tulekust oleks vajalik 9. aprilliks teada anda.

Programmist toetatakse tegevusi, mis aitavad kaasa kogukonnaliikmete teadmiste ja oskuste kasvule, kogukonna identiteedi tugevnemisele ja tõhusama koostöö tekkele, samuti kogukonnaliikmete ühistegevust soodustavate avalikus kasutuses olevate objektide rajamist ja arendamist ning kogukonnaliikmetele vajalike teenuste pakkumist.

Programmi viiakse ellu kahe meetmete kaudu:

Meede 1 – kogukonna areng - toetatakse tegevusi, millega panustatakse kogukonnaliikmete teadmiste ja oskuste kasvu, kogukonna identiteedi tugevnemisse ja tõhusama koostöö tekkesse.

Meede 2 – elukeskkonna ja kogukonnateenuste arendamine - toetatakse tegevusi, millega panustatakse kogukonnaliikmete ühistegevust soodustavate avalikus kasutuses olevate objektide rajamisse ja arendamisse ning kogukonnaliikmetele vajalike teenuste pakkumisse.

Toetuse taotlejaks saavad olla programmi nõuetele vastavad ja avalikes huvides tegutsevad mittetulundusühingud ja sihtasutused, mille asutajaks ega liikmeks ei ole kohaliku omavalitsuse üksus ega riik.

Toetuse summa on maksimaalselt 2000 eurot.

Taotlus koos nõutud lisadega tuleb esitada elektrooniliselt aadressile kop@jarva.ee hiljemalt 2. mail kell 16.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles