Järva naised võitsid naiskodukaitse koormusmatka

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva ringkonna naiskodukaitsjad 2010. aasta võistlusel.
Järva ringkonna naiskodukaitsjad 2010. aasta võistlusel. Foto: Erakogu

Naiskodukaitse tänavuse koormusmatka võitsid Järva ringkonna naiskodukaitsjad Saare ning Võru naiskodukaitsjate ees.


Naiskodukaitse Järva ringkonna võidukasse võistkonda kuulusid Terje Albert, Vivika Barnabas, Kaire Lätte ning Evelin Metsaots, võistkonna esindaja oli vanemseersant Kaido Mettus.
Järva võistkonna liikme Vivika Barnabase sõnul iseloomustas tänavuaastast võistlust ennekõike väga kiire tempo, sest õigeks ajaks kontrollpunktidesse jõuda oli äärmiselt keeruline. «Kiire tempo muutis võistluse äärmiselt keeruliseks, sest 16 startinud võistkonnast ligikaudu veerand katkestasid ning vaid pooled võistkonnad jõudsid täies koosseisus finišisse,» ütles ta. «Meie oleme igatahes oma võistlusega ülirahul.»

Tänavu Jõgevamaal toimunud võistlusel tuli võistkondadel läbida enam kui 50 km pikkuseks kujunenud rajal olevaid kontrollpunkte ning täita seal erinevaid oskusi nõudvaid ülesandeid nagu miinivälja ületamine, granaadiheide, esmaabi osutamine, käsitulirelvade tundmine, luureülesanne ning laskmine.
Varasemalt on Naiskodukaitse koormusmatka läbi viidud koos Eel-Ernaga. Sel aastal toimub koormusmatk üle aastate Eel-Ernast eraldi. Eelmisel aastal tuli Järva ringkonna võistkonda teiseks. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles