Suured pered ootavad märkamist ja tunnustamist

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu valiti aasta suurpereks perekond Muru.
Mullu valiti aasta suurpereks perekond Muru. Foto: Eesti Lasterikaste Perede Liit
  • Aasta suurpereks võib esitada perekonna, kus kasvab vähemalt neli last.
  • Lasterikkaid peresid oodatakse kandidaadiks igast maakonnast.

24. aprillini saab esitada kandidaate aasta suurpere konkursile. Tiitel ja Bigbanki poolt välja antav rahaline preemia summas 7000 eurot antakse võitjale üle 12. mail toimuval traditsioonilisel suurperepäeval Eesti Rahva Muuseumis.

MTÜ Eesti lasterikaste perede liidu president Aage Õunap ütles, te aasta suurpere tiitli väljaandmise eesmärk on väärtustada ning tunnustada Eestimaa ühtseid ja tugevaid suurperekondi. „Aunimetuse annavad ELPL ja Bigbank ühtsuse ning lasterikkuse au sees hoidmise eest suurperele, kus kasvab vähemalt neli last,“ täpsustas ta.

Traditsiooniline suurperepäev toimub ELPLi ja selle toetajate abiga juba 14. korda ning perepäeva raames antakse üheksandat korda välja tunnustusauhind aasta suurpere. Eelmisel aastal valiti konkursi võitjaks viielapseline perekond Muru Tartust.

Kandidaate aasta suurpere 2018 tiitlile võivad esitada kõik Eesti asutused, ettevõtted, pereliikmed ja tuttavad Eesti lasterikaste perede liidu veebilehe www.lasterikkad.ee või otselingi kaudu siin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles