Lammutusele minev kool lõpetab suure peoga

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANDRUS KOPLISTE
  • Kool ootab lapsevanemaid ja vilistlasi töötubasid korraldama
  • Pidu lõpeb õhtuse grilli ja tantsuga

Paide Ühisgümnaasium paneb sel aastal õppeaastale punkti suure lõpupeoga, millest on oodatud osa saama kogu koolipere, lapsevanemad ning vilistlased. 

Pidu peetakse Paide ühisgümnaasiumis ja selle territooriumil kolmapäeval, 6. juunil. Kogu päev on täidetud erinevate traditsiooniliste tegevustega ning ettepanekuid päeva tegevuste osas tegid nii kooli õpilased, õpetajad kui ka juhtkond. Päev on täidetud kooli ekskursiooni, ümber kooli teatejooksu, töötubade, laulu- ja tantsukollektiivide etteastete, õhtuse grilli ja pikniku ning tantsu ja tralliga.

Ühe traditsioonina äratame ellu sel päeval kooli konverentsi, kus töötubasid õpilastele on oodatud läbi viima lapsevanemad ning kooli vilistlased. Iga õpilane saab endale valida meelepärase töötoa, mille kestvus on 45 minutit - üks tund.

Kõik, kes soovid anda oma panuse kas töötoa läbiviijana, toetajana, vabatahtlikuna või korraldusmeeskonna liikmena, võivad julgelt võtta ühendust e-maili aadressil katlin.merisalu@paideyg.ee hiljemalt 20. aprilliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles