Naisliit otsib aasta ema kandidaate

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2017. aastal pälvis aasta ema tiitli Järvamaa haigla günekoloog, dr Heli Veeber. Heli Veeberit õnnitles esimeste seas president Kersti Kaljulaid.
2017. aastal pälvis aasta ema tiitli Järvamaa haigla günekoloog, dr Heli Veeber. Heli Veeberit õnnitles esimeste seas president Kersti Kaljulaid. Foto: Tairo Lutter

Eesti naisliit kuulutab emadepäeval, 13. mail välja aasta ema ja otsib selleks sobivaid kandidaate.

Tiitlile võib kandideerida Eesti kodanik, kes on pühendunud ja väärtustab perekonda ning kelle peres on täiskasvanud tublideks inimesteks üles kasvatatud vähemalt kaks last, kes on tunnustatud ja pädev oma töös või siis aktiivne osaleja ühiskonna elu edendamisel, teatas naisliit.

2017. aastal pälvis aasta ema tiitli Järvamaa haigla günekoloog, dr Heli Veeber.

Põhjendustega  ettepanekuid ootab liit kuni 3. maini meiliaadressil naisliit@gmail.com.

Eesti naisliit on tiitlit Aasta ema omistanud aastast 1998. Aasta ema tiitel antakse traditsiooniliselt üle Eesti naisliidu poolt emadepäeval Eesti meestelaulu seltsi korraldatud kontsertaktusel Estonia kontserdisaalis, millest teeb otseülekande ETV. Sümboolse metallikunstnik Mari Käbini poolt tehtud hõbesõle Aasta emale annab üle vabariigi president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles