Võrkpalli segapaarid lõpetasid turniiri

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalli segapaaride turniiri viienda osavõistluse paremad: Siim Kallakmaa (vasakult), Anne Põder, Ain Kanne, Kadri Toom, Nele Mangman, Rauno Uusleer.
Võrkpalli segapaaride turniiri viienda osavõistluse paremad: Siim Kallakmaa (vasakult), Anne Põder, Ain Kanne, Kadri Toom, Nele Mangman, Rauno Uusleer. Foto: Piret Reinfeld

Eile panid Järvamaa segapaarid punkti mitu kuud kestnud võrkpalliturniirile, kus Tarbja võimlas peetud viiendal osavõistlusel selgusid ka sarja üldvõitjad.

Viiendal etapil võidutsesid Kadri Toom (Paide) ja Ain Kanne (Järva-Jaani), kes ei kaotanud ühtki mängu. Teise ja kolmanda koha paarid kogusid küll võrdselt punkte, kuid parem üldpunktide suhe andis eelise siiski Nele Mangmanile ja Rauno Uusleerile (Paide) ning Anne Põder (Paide) ja Siim Kallakmaa (Järva-Jaani) pidi leppima kolmanda kohaga.

Turniiri juba kümnendat hooaega korraldanud Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld ütles, et põnevust jagus turniiri lõpuni. «Üldvõitjad olid ohutu edumaa küll kindlustanud, kuid ülejäänud kohtade osas oli kõik lahtine,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles