Tosin Järvamaa ettevõtet näitab end maamessil

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamess
Maamess Foto: Silvi Lukjanov

Järgmisel nädalal, 19.–21. aprillini kestab Tartu Näituste messikeskuses Baltimaade suurim maaelusündmus  – maamess, mis toob enam kui kuuele hektarile kokku 470 eksponenti. Paidest ja Järvamaalt osaleb messil 12 ettevõtet.

Maamess koondab traditsiooniliselt põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse valdkonna ettevõtteid, kellele on mess üks regiooni tähtsamaid üritusi uute toodete ja teenuste tutvustamiseks. Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on eelistatud eelkõige kohalikud ettevõtted ja organisatsioonid. “Hea meel on taaskord nentida, et messil on esindatud kõik maakonnad,” ütles ta.

Paidest ja Järvamaalt osalevad maamessil PMT OÜ, Forgarden OÜ, Latter NT OÜ, Kalamatsi Meierei, Linery OÜ, Jaanitalu Singivabrik OÜ, Taure AS, Türi Bel-Est OÜ, Baltic Agro Machinery OÜ, TS-Hydraulic OÜ, Uue-Auna talu ja Wile Farm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles