Kogemused viisid oma firma asutamiseni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endiselt teeb TS-Hydraulicu juhatuse esimees Tiit Siimussaar koostööd ka Sampo Rosenlew’ga. Selle asemel, et hakata näiteks seda metsalangetusmasinat Poolast üle mere Soome vedama, tellib Sampo Rosenlew selle katsetamist Siimussaarelt.
Endiselt teeb TS-Hydraulicu juhatuse esimees Tiit Siimussaar koostööd ka Sampo Rosenlew’ga. Selle asemel, et hakata näiteks seda metsalangetusmasinat Poolast üle mere Soome vedama, tellib Sampo Rosenlew selle katsetamist Siimussaarelt. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Hüdraulikaspetsialist Tiit Siimussaar asutas aastatepikkusele kogemusele toetudes oma ettevõtte, et ei peaks enam mööda ilma rändama, vaid saaks tegutseda kodukandis.

Üksteist aastat tagasi asus Villevere küla mees Tiit Siimussaar tööle Türile Sampo Gruppi, kuus aastat hiljem müüs ta Soome emaettevõttes Sampo Rosenlew’s metsamasinaid ja kombaine.
Kõik need aastad õppis ta põhitöö kõrvalt ka hüdraulikasüsteemide diagnostikat. «See oli rohkem hobi eest,» lisab ta.

Huvi asja vastu ja saadud kogemused tegid Siimussaarest peagi nõutud eksperdi, kel Sampo Rosenlew hüdraulikaspetsialistina tuli tööd teha ka näiteks Mongoolias ja Jaapanis, samuti Usbekistanis, Tadžikistanis, Aserbaidžaanis ja teistes Kesk-Aasia riikides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles