Meico Vettik näitas end Mulgikrossil

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval sööstab rajale ka Järvamaalt pärit Meico Vettik, kes tuli möödunud aastal Venemaal peetud MMil 85cc masinaklassis teisele kohale.
Laupäeval sööstab rajale ka Järvamaalt pärit Meico Vettik, kes tuli möödunud aastal Venemaal peetud MMil 85cc masinaklassis teisele kohale. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval sõideti Viljandi külje all asuval Holstre-Nõmme krossirajal traditsiooniline Mulgikross, mida peeti juba 34ndat korda. Lisaks individuaalsele võistlusele peeti ka riikidevahelist arvestust ja selgus Baltimeremaade parim krossiriik.

 

MX2 klassi avasõidus heitles Andero Lusbo alguses esikoha pärast Karel Kutsariga (KTM, Estonian Express Racing Team), kuid peale konkurendi katkestamist tehnilistel põhjustel jäi tal üle ainult uhkes üksinduses lõpuni sõita. Teisena ületas lõpujoone Meico Vettik (KTM, KTM Racing Team), kes alistas soomlase Emil Silanderi (Honda).

Lusbo võttis ka teisest sõidust kindla võidu ning selles sõidus järgnesid talle Silander ja Kutsar.

Viimases sõidus tegi Lusbo hat-tricki ja võitis ka selle võidukihutamise. Eelmises sõidus katkestanud Vettik oli taas teine ning Kutsar kolmas.

Viimases sõidus tegi Lusbo hat-tricki ja võitis ka selle võidukihutamise. Eelmises sõidus katkestanud Vettik oli taas teine ning Kutsar kolmas.

Kokkuvõttes järgnesid 75 punkti kogunud Lusbole viimases sõidus neljas olnud Silander (60 p) ja viimase kaasmaalane Aleksi Kurvinen (KTM, 52 p), kes oli sõitudes kaks korda neljas ja korra viies.

Loe edasi msport.ee lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles