Kodutütred ja Noored Kotkad osalevad seiklusmängus

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutütred.
Kodutütred. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kodutütarde ja Noorte Kotkaste üks olulisematest riigi 100. sünnipäeva raames korraldatavatest sündmustest on 26. aprillil toimuv üleriigiline seiklusmäng „Ristmik“. Üritus leiab samaaegselt aset Eesti suurimates linnades ja kogukonnakeskustes kell 16-18.

 

Organisatsioonide liikmed ootavad kõiki oma sõpru ja tuttavaid ühiselt meeskondi moodustama. Lahendatakse erinevaid ülesandeid alates nuputamisest ja osavusest, lõpetades spordi ja mälumängudega. Põhiline on aga teadvustada ohutut liiklemist linnas, kuna tegemist on osaga eeskujukampaaniast „Aga mina“.

Tegevusi viivad läbi Kaitseliidu noortejuhid. Kogu üritus on julgestatud ning kõik osalejad on varustatud helkurvestidega. Kaasatud on ka lapsevanemad ja teised täiskasvanud, kellel on samuti võimalus end proovile panna.

Kodutütred ja Noored Kotkad on Kaitseliidu noorteorganisatsioonid, mille tegevuse eesmärk on isamaalises vaimus kasvatada neiud ja noormehed vaimselt ja kehaliselt terveiks Eesti kodanikeks. Organisatsioonide liikmed on vanuses 7-18 ning ühtekokku on neid üle 7 400.

Tegevusi viivad läbi Kaitseliidu noortejuhid. Kogu üritus on julgestatud ning kõik osalejad on varustatud helkurvestidega.

Infot ürituse kohta saab piirkonniti Kodutütarde ja Noorte Kotkaste noorteinstruktoritelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles