Wabalinna majas mekitakse kevade maitseid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jahutav maasika-kookosvee smuuti.
Jahutav maasika-kookosvee smuuti. Foto: Henri Raudnask/Umami.ee

Külluslikke kevade maitseid saad tunnetada kevadpühal, 1. mail, kui sead sammud Paidesse Wabakohviku töötuppa, kus valmistame maitsva kolmekäigulise eine taimedest, kes kevadel esimestena oma ninad mullast välja pistavad. Kõigil ilusad nimed: võilill, naat, nõges, karulauk, kortsleht, paiseleht ja mõnedki veel.

 

Menüüs on nõgesesupp, pesto ehk umbrohumääre, toor-kevadrullid, väekas smuuti, mis sobib ka täiesti eraldi toidukorraks, sest sisaldab külluslikult meelehead nii kehale kui keelele. Retseptid on muna- ja gluteenivabad.

Töötuba toimub 1. mail kell 13 - 15 Wabakohvikus, Tallinna tn 11, Paide.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles