Paides läks väekatest taimedest kokkamiseks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Need, kes seadsid täna Paidesse Wabakohviku töötuppa said võimaluse kokata roogi, mille komponentideks olid väekad taimed. Valmistati maitsev kolmekäiguline eine taimedest, kes kevadel esimestena oma ninad mullast välja pistavad. Kõigil ilusad nimed: võilill, naat, nõges, karulauk, kortsleht, paiseleht ja mõnedki veel.

 

Menüüs oli nõgesesupp, pesto ehk umbrohumääre, toor-kevadrullid, väekas smuuti, mis sobib ka täiesti eraldi toidukorraks, sest sisaldab külluslikult meelehead nii kehale kui keelele. Retseptid olid muna- ja gluteenivabad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles