Ettevõtjaid oodatakse teisele Järvamaa päevale

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on loo juures illustratiivne
Foto on loo juures illustratiivne Foto: Erakogu

Teist korda toimuvale Järvamaa tootjaid, käsitöökohvikuid ja turismiettevõtteid tutvustavale ettevõtmisele ootavad korraldajad ohtralt ettevõtjaid.

Järvamaa päeva korraldustoimkond kogunes neljapäeval, et et täpsustada 7. juulil Paides Väike-Aia tänava rohealal ja Pärdi muusikaaias toimuva JÄRVAMAA PÄEVA ajakava ning vastutusalasid.

Järvamaa Leader tegevusgruppide eestvedamisel toimuv ettevõtmine leiab aset teist korda. Ka tänavu on ettevõtmisele oodatud Järvamaa tootjad, käsitöökohvikud ja turismiettevõtted tutvustava Järvamaa toodet ja teenust. Kogu päeva rikastab ka meeleolukas kultuuriprogramm.

Lisaks saavad külastajad osaleda töötubades, hinnata konkursitöid „Lillepeenar Eestile – 100 rõdukasti“, kaasa elada laulukonkursile „Meie küla laul“ ning teha muid lustakaid tegevusi, avatud on lasteõu ning päev lõppeb kell 17 ühise tordisöömisega.

Järvamaa ettevõtjad peaksid oma osalemissoovist teada andma hiljemalt 1. juuniks. Sama kuupäevani oodatakse veel ka laule konkursile „Meie küla laul“.

Täiendav info MTÜ-de Lõuna-Järvamaa Koostöökogu ning Järva Arengu Partnerid kodulehtedelt www.koostookogu.ee või www.jap.org.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles