Hääleta oma lemmikjoonistus postmargile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postmargid.
Postmargid. Foto: Peeter Langovits

Algas joonistusvõistluse “Minu kingitus Eestile” lõpphääletus. Kolm enim rahva hääli kogunud joonistust selguvad 1. juuniks ning võidutöödest ilmuvad 1. septembril ehtsad postmargid.

 

Kokku laekus konkursile 850 tööd, neist üle poolte 7-11 aastaste laste kategoorias. Omniva margikunstnik Indrek Ilvese sõnul oli žüriil tükk tegemist, et igast kategooriast kaheksa parimat välja valida. “Kõik saadetud joonistused olid tegelikult Eestile väärikad kingitused. Kaheksa parima hulka valisime tööd, mis oma ilu ka postmargil kõige paremini edasi kannaksid,” selgitas Ilves.

Joonistusvõistlus leiab aset kolmes vanuserühmas: 0-6 aastased mudilased, 7-11 aastased lapsed ning 12-16 aastased noored. ERR Lastejaama portaalis toimuval rahvahääletusel on võimalik valida igas kategoorias lõppvõistlusele jõudnud kaheksa töö vahel. Hääletus on avatud 25. maini.

Kõigi esitatud tööde seast valitakse žürii- ning rahvahääletuse tulemuse põhjal välja kolm võidutööd, mis jõuavad päris ehtsatele postmarkidele. Konkursi võitjad kuulutatakse välja lastekaitsepäeval 1. juunil ning võidutöödega margikomplekt antakse välja 1. septembril.

Joonistusvõistlus leiab aset kolmes vanuserühmas: 0-6 aastased mudilased, 7-11 aastased lapsed ning 12-16 aastased noored.

Koos Eesti Vabariigiga tähistab juubeliaastat ka Omniva. Koostöös EV100 korraldustoimkonnaga on Omniva ellu kutsunud #omniva100 üritused, mis lubavad kõigil eestimaalastel Omniva juubeliaastast osa saada. Ülevaate Omniva100 üritustest leiab Omniva100 kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles