Koigi kuulitõukaja läheb võistlema

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Piirimäe
Kätlin Piirimäe Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Rakvere staadionil peetakse laupäeval, 26. mail Balti heitealade maavõistlus, kus selguvad parimad alates U18 vanusest kuni täiskasvanuteni.

 

Eestit esindavad täiskasvanute arvestuses odaviskes Erki Leppik (KJK Sakala) ja Marcella Liiv (TÜ/ASK), kettaheites Priidu Niit (Audentese SK) ja Kätlin Tõllasson (Audentese SK), kuulitõukes Kristo Galeta (KJK Sakala) ja Kätlin Piirimäe (Koigi KJK) ning vasaraheites Kati Ojaloo (KJS Sakala) ja Genro Paas (Sparta SS).

Läti koondise säravaim täht on vasaraheitja Igors Sokolovs, kelle hooaja tippmark on 69.94 ja isiklik rekord 80.14. Lõunanaabritel on võistlemas ka heal tasemel kuulitõukaja Maris Urtans, kes on sel hooajal raudmuna tõuganud 19.20 kaugusele ning kelle isiklik rekord on 21.63. Eesti esinumber Kristo Galeta tõukas sel aastal isiklikuks rekordiks 19.80, mis annab alust eeldada, et nende kahe vahel tuleb korralik võitlus. Leedu koondis panustab Balti meistrivõistlustel peamiselt järelkasvule ja esimese suurusjärgu tähti neil kohal ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles