Paide saab uue muusika kooli

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Kirikmäe.
Kaido Kirikmäe. Foto: Andrus Eesmaa

Käesoleva aasta septembris alustab Paide muusika- ja teatrimaja ruumides tegevust Paide uue muusika kool, mille peamiseks eesmärgiks on tekitada loovat vabamõtlemist ning arendada osavõtjate tehnilisi oskusi meelepärase muusika loomisel

Kooli eestvedaja, muusik ja festivalikorraldaja Kaido Kirikmäe selgitusel on õppeprogrammi vältel võimalus omandada teadmised heli olemusest, salvestamisest ja muusika produtseerimisest. Samuti  õpitakse tundma vajalikku helitehnikat jne. "Lisategevustena on õppekava juurde planeeritud algteadmised ning praktiliste oskuste omandamine muusikaürituste korraldamisest, artistide manageerimisest ja palju muud huvitavat," kirjeldas Kirikmäe veel.

Paide uue muusika koolis hakkab huvilistele tegutsema kaks õppegruppi - neljapäev on mõeldud kooliõpilastele ja laupäev täiskasvanud muusikahuvilistele. Lisaks tavapärasele õppekavale toimuvad kord kuus õppetööd elavdavad õpitoad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles