Festivalikorraldaja: rabarber kõnetab inimesi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kristiina Herodes algatas eelmisel aastal Roosna-Alliku rabarberifestivali.
Kristiina Herodes algatas eelmisel aastal Roosna-Alliku rabarberifestivali. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

3. juunil toimub Roosna-Alliku mõisapargis rabarberifestival. Festivali eestvedaja Kristiina Herodes rääkis lähemalt, miks rabarber oma festivali väärib ja mida saab üritusel kogeda.

Mida on selle aasta rabarberifestivalilt oodata?

Seda peetakse teist korda ja see on tänavu suurem kui eelmisel aastal. Tuntud kokaraamatute autor Lia Virkus tuleb tegema rabarberitöötuba, kus ta tutvustab rabarberi erinevaid võimalusi, näiteks kuidas kasutada seda marinaadides. Lisaks ootame inimesi, kes pole kokad, vaid kellele lihtsalt meeldib kokata ja kes tuleksid oma kookide, kisselli või mannavahuga. Meil tuleb ka välja oma rabarberi-maasika õlu, mis on peaaegu spetsiaalselt selle festivali jaoks tehtud. Ma ise ootan põnevusega, mis see toob.

Tagasi üles