Rulluisutajad lõpetasid teise etapi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

31. mail toimus Lõuna-Järva rull 2018 Kärus. Rada oli 1,1 kilomeetrit pikk, mida erinevad vanuseklassid läbisid 2 - 8 korda, et tulemus kirja saada.

 

Türi Spordiklubide Liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko andis teada, et 7.-10. aastased läbisid 2 ringi ehk 2,2 kilomeetrit. Poiste arvestuses olid parimad Marten Mällas Põltsamaalt, Marten Teetsov Kärust ja Jegor Jakobson Kärust. Tüdrukutest olid parimad Gerlin Lipp Rakverest, Heli-Ly Kruusmann Kadrinast ja Lisette Saar Adaverest.

11.-14. aastased noored läbisid 4 ringi ehk 4,4 kilomeetrit. Poiste parimad olid Karl-Martin Laasberg Kadrinast, Siim Kruusmann Kadrinast ja Steven Viigand Raplast. Tüdrukute arvestuses olid parimad Kerli Prohorenko Adaverest, Alexandra Laanemägi Huljast ja Eleanora Linkmann Rakverest.

Kõik ülejäänud klassid läbisid 8 ringi ehk 8,8 kilomeetrit. Naiste põhiklassis tunnistati kõige kiiremateks Nele-Liis Võhma, Helen Aart ja Liisi Laaspere, kes kõik tulid Rakverest. Meeste 40-54 klassis võidutsesid Valev Väljaots Paidest, Ivari Kruusmann Kadrinast ja Tõnu Pall Türilt. Naiste klassis aga olid parimad Piret Saare Adaverest ja Maris Kukk Puurmannist. Vanuseklassis 55+ oli naistest parim Tea Visse Adaverest ning meestest olid parimad Ants Sagar Türilt, Riho Kapp Paidest ja Kalev Pagarand Roosna-Allikult.

Tulemused on üleval Türi Spordiklubide Liidu kodulehel!

Lõuna-Järva rulli viimane etapp toimub 12. juunil Türil. Kogunemine toimub Veski-Silla parklas, kus on ka finiš. Sealt viiakse kõik soovijad bussiga starti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles