Järvamaa meistrivõistlused jalgrattakrossis toimuvad Kõrgessaares

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattakross Paides
Rattakross Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui varasematel aastatel on Järvamaa Meistrivõistlused toimunud Kõltis, kus on osalenud ka Eesti tippe, siis sel korral sooviti ära kasutada Türi elamuspargi uusi võimalusi. 21. juulil Kõrgessaares toimuvaid meistrivõistlusi viib läbi Türi Rattaklubi koostöös Türi Spordiklubide Liiduga.

Võistlejaid hakatakse registreerima 11:00 ning võistluse endaga alustatakse kell 12:00. Võistlustrass kulgeb kahe kilomeetrisel ringil, mis sisaldab tehnilisi laskumisi ning mitmeid tõuse. Järvamaa meistrid selgitatakse kuues erinevad võistlusklassis. Vanuseklass tüdrukud kuni 17. aastased, naiste põhiklass ning N36 sõidavad neli ringi. Meestest M45, M17 ja põhiklass sõidavad viis ringi. Võistlusklasside absoluutarvestuse kolme parimat autasustatakse auhindade ja diplomitega. Järvamaa Meistrivõistluste arvestuses jagatakse lisaks eraldi komplekt diplomeid ja medaleid. Järvamaa elanikele on võistlus tasuta (sh Järvamaal registreeritud spordiklubi liige).

Kuni 10 aastastele on võistlus tasuta. Iga võistleja vastutab oma tervise eest ise ning kiiver on kõikidele osalejatele kohustuslik!

Oma osalemisest on teada andnud juba suur hulk kohalikke tegijaid ning loodetakse ka väljaspoolt tulevate võistlejate osalemisele, kelle sõiduoskust üpriski tehnilisel ja raskel rajal tasub vaatama tulla!

Kuni 10 aastastele on võistlus tasuta. Iga võistleja vastutab oma tervise eest ise ning kiiver on kõikidele osalejatele kohustuslik!

Jälgi ürituse korraldamise kulgu Türi rattaklubi sotsiaalmeedialeheküljel või vastava nimelisel üritusel. Juhendid on leitavad Järvamaa Spordiliidu või Türi Spordiklubide Liidu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles