Kohalikule omaalgatusele jagati tuhandeid eurosid

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ennistusettevõtte Wieseland juhatuse liige Toomas Aasmaa (taga) ja Paide koguduse juhatuse liige Andres Jalak vaatavad üle Paide linna vappi, mida Tallinna tänava poolsel küljel enam õieti märgatagi pole.
Ennistusettevõtte Wieseland juhatuse liige Toomas Aasmaa (taga) ja Paide koguduse juhatuse liige Andres Jalak vaatavad üle Paide linna vappi, mida Tallinna tänava poolsel küljel enam õieti märgatagi pole. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kohaliku omaalgatusprogrammi kevadvoorust sai Järvamaal toetust paarkümmend projekti.

Kokku esitasid vabaühendused Järvamaal 29 taotlust. Taotluse rahuldamise otsuse sai 20 vabaühendust, neist üheksa taotlust meetmes 1 ja 11 taotlust meetmes 2.

Meede 1 toetab tegevusi, mis aitavad kasvatada kogukonnaliikmete teadmisi ja oskusi, tugevdavad kogukonna identiteeti ja parandavad koostööd.

Meede 2 toetab elukeskkonna ja kogukonnateenuste arendamist: ühistegevust soodustavate avalikus kasutuses olevate objektide rajamist ja arendamist ning kogukonnaliikmetele vajalike teenuste pakkumist.

Päris mitu projekti taotles projektile maksimaalset toetust ehk 2000 eurot, rahastuse said nt Türi kogukonnaselts, Tarbja külaselts, MTÜ Allikaveed ja Paide Püha Risti kirik.

Vaata kõiki toetuse pälvinuid siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles