Eakad kogunesid aasta oodatuimale peole

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Prandi külaseltsi juures aset leidnud 32. Järvamaa eakate kokkutulek oli paljudele kuldses eas prouadele ja härradele aasta tippsündmus.

Ega siis igapäev juhtu, et saad vanade heade tuttavatega kokku, tuletad ammuseid aegu meelde, viskad törtsu tervise üle nalja, supijärjekorras seistes meenutad nõukogude kaubandust ning naudid puupingil või murul istudes eakaaslaste lustakaid etteasteid. Kes tahtis, sai isegi poliitikute peale vihastada või neile heakskiitvalt kaasa noogutada. Just sellist mõnusat vabas õhus koosolemist ja meelelahutust kokkutulek eakatele pakkuski. 

Koigi eakate klubi Hõbehall naisansambli Prill liige Tiiu Haak ütles, et kokkutulek on eakatel tõeline pidupäev. "Nii tore on kokku saada ja näha, mida keegi kuskil klubis õppinud on. Kõik etteasted on ääretult toredad. Eks kõik tahaks veelgi rohkem esineda, kuid lihtsalt ei saa, sest muidu peaksime kokkutuleku tegema kahepäevaseks," viskas ta nalja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles