Vastne klaverilava sai juba risustatud

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Hiljuti Türil Murumoori mängupargis pidulikult avatud tiibklaverikujuline lava on pargi külastjatelt saanud hulgaliselt kiidusõnu, ent on ka neid, kes uut ehitist sihtotstarbeliselt kasutada ei mõista.

Nii võib laval näha, et seal oleval on tõenäoliselt üks seltskond aega veetnud ja seejuures end igati hästi tundnud. Sellest annavad märku pingi ümbruses ja ka lava ees maas vedelevad plastpudelid, jäätisepaberid ja muu prügi.

Kui mängupargi servas olevad plakatid kuulutavad, et pargi külastajad on tõotanud mänguparki hoida ning selle eest ka hoolitseda, kinnitades lubaduse ka oma käemärgiga, siis risustajad sellest tõotusest ilmselt kuulnud pole.

Hiljuti avatud Murumoori mängupargi lava projekt läks töösse Türi noortekeskuse juhataja Sulo Särkineni algatusel. Lava on tiibklaverikujuline, suhestub kõrval asuva muusikakooliga, saab lähedal asuvale koolile olla ka õuesõppeklassiks. Töö autor on Lyzell Lohvart.

Sulo Särkinen ütles, et selline lava on olnud kevadpealinna toimkonna idee ja seda juba neli aastat. „Tegime projekteerijaga võimalikult klaverikujulised joonised. Kirjutasin Leaderisse projekti, mis sai toetuse teisel korral,“ selgitas ta.

„Lava ilmestab Türi kui kultuurirohket väikelinna. Samas näitab teed muusikakooli ja seda, kui head tegijad muusikakoolist sirguvad. Kõigi nende tublide auks,“ lisas Särkinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles