Bussijuht tegi omapäi sõidugraafikus muudatuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liinibuss Mäo reisiterminalis, kus see graafiku järgi ka peatuma peaks.
Liinibuss Mäo reisiterminalis, kus see graafiku järgi ka peatuma peaks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Möödunud nädalal leidis aset juhtum, kus Tapalt Paidesse sõitva number 39 liini bussijuht otsustas omapäi teha muudatuse bussigraafikus ning jätta vahele Mäo reisiterminali sõitmine.

Üks bussis reisinud lehelugeja rääkis, et bussijuht küsis Paide lähistele jõudes, kas keegi tahab Mäo peatuses maha minna. Kuna keegi soovi ei avaldanud, otsustas juht ära jätta pea neljakilomeetrise lisaringi Mäo reisiterminali ja sõitis mööda Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteed otse Paidesse. Reisiterminalis istuvad aga ümber kaugliinidel sõitjad ja seal peaks reisijatel olema võimalik ka bussi peale minna.

ATKO Paide osakonna juhataja Jannar Vissak kinnitas, et selline olukord leidis tõesti aset. Tema sõnul oli bussijuht lähtunud asjaolust, et selle liiniga peaaegu samal ajal väljub Mäost Paidesse ka bussiliin number 35, millega oleks reisijad põhimõtteliselt ikkagi kohale saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles