Kardisõitjad võtsid kihutamiseks ette linnatänavad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna lõunal müristasid Paide kesklinna tänavatel kahe võistluskardiga Rotax DD2 testsõitu teha Marko Asmer ja Ott Krigul.


Meeste eesmärk oli välja selgitada, kas Paide tänavatel üldse kannatabki kartidega võidu sõita. Nimelt on üks taoline mõõduvõtt kavas 3. septembril peetaval Kuma raadio sünnipäeval.
Algselt Paide keskväljakul olema pidanud testimine viidi üle aga Väike-Aia, Laia, Puuvilja ja Kitsale tänavale. Eesti kardiliidu president ja Marko isa Toivo Asmer selgitas, et keskväljaku ring osutus juba pelgalt pealevaatamisel ülimadalatele kartidele liiga ebatasaseks ja nõnda pidid nad proovisõitudega teistele tänavatele minema.

Ligi tunnisel testsõidu järel arvas Marko Asmeri, et antud tänavatel kannatab võistlust korraldada küll. «Ega see lihtne ülesanne pole, sest kogu see hüppamine kurnab siledal kattel sõitmiseks ettenähtud karte päris parajalt,» sõnas ta. «Ka kardiroolis pole linnatänavatel sõit väga mugav, kuid seevastu on tavapärasemast huvitavam.»

Kuigi praegu polnud Marko Asmeril veel selgust, kas 3. september on tal vaba või kinni, kuid lootis tulevasest võistlusest selle toimumise korral ikka osa võtta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles