Teater toob avahooajal publiku ette neli lavastust

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide teatri trupi moodustavad (vasakult) projektijuht Harri Ausmaa ning suvel Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikooli 28. lennu lõpetajad: lavastaja Jan Teevet ning näitlejad Joosep Uus, Kirill Havanski, Johannes Richard Sepping ja Ursel Tilk.
Paide teatri trupi moodustavad (vasakult) projektijuht Harri Ausmaa ning suvel Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikooli 28. lennu lõpetajad: lavastaja Jan Teevet ning näitlejad Joosep Uus, Kirill Havanski, Johannes Richard Sepping ja Ursel Tilk. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Augustis tööd alustava Paide Teatri esimese lavastuse piletid on müügis ning sügisel tullakse publiku ette nelja lavastusega.

Esimese hooaja avab septembris Kirill Havanski monolavastus „Koletis“, oktoobrikuus etendub taaskord Jan Teeveti „Richard 3“ ning novembris toob teatri trupp ühiselt välja avalavastuse "Kaitseala". Jõulukuul etendub pärimust ja mängu põimiv koguperelavastus. 

Paide Teatri meeskond on viimase aasta jooksul teinud ettevalmistusi, et algaval hooajal publikuga kohtuda. 13. septembril esietendub Kirill Havanski monolavastus „Koletis“, mis on esimene omasugune teatri meeskonna sooloprojektide sarjas. Lavastus sukeldub õuduslugude pimedasse maailma ja uurib, mis ikkagi teeb koletisest koletise ja paneb kõiki pimedal tänaval kiiremini kõndima. Lavastus etendub Paide muusika- ja teatrimaja lavaaluses saalis vaid kaheksal õhtul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles